Professionel malermester

Garantiordning​

5/5 i anmeldelser

Uforpligtende tilbud

Opsætning af tapet hos din professionelle maler

Flot tapet skaber en helt ny stemning og et nyt udtryk i boligen. Lad din professionelle malermester Laurids Vestergaard klare arbejdet og stå for opsætning af tapet i dit hjem.

​Bor du i Århus, Risskov, Højbjerg eller en af de omkringliggende byer, er Laurids Vestergaard det oplagte valg, hvis du ønsker både kvalitet og service til en rimelig pris.

Det er blevet meget populært at få sat tapet op, da det skaber en stor forandring i hjemmet. Der findes utallige slags tapeter i alle farver og mønstre, uanset om det er børneværelset, stuen, soveværelset eller køkkenet, der skal opfriskes.

​Hos mig er det også muligt at få opsat fototapet, hvor du selv vælger det motiv, du ønsker skal sættes op.

​Med fototapet og fotostater, er der mange muligheder for at få et meget personligt udtryk i din bolig, virksomhed eller showroom.

​Ønsker du billedetapet – altså et fotostat, vil jeg meget gerne hjælpe dig med inspiration og rådgivning.

Opnå det bedste resultat ved opsætning af tapet

Når du ønsker tapetserede vægge, er det vigtigt, at det sættes ordentligt op uden buler, skævheder eller lignende.

​For at opnå den bedste tapetsering er det en god idé, at få en professionel til at hjælpe med korrekt pudsning, opsætning af filt og opsætning af tapet, samt selvfølgelig malerarbejdet.

​På denne måde sikrer du det bedste resultat, der holder sig flot i lang tid. Jeg går ikke på kompromis med kvalitet og udfører arbejdet med god service og professionalisme.

​Der tilbydes både opsætning af tapet på vægge og lofter, som opsættes på baggrund af dine egne ønsker, som foretages med min rådgivning og vejledning af det rigtige valg.

Kontakt mig for mere information

Ønsker du at pifte boligen op med opsætning af tapet? Og ønsker du muligheden for at designe dit eget tapet for at personliggøre hjemmet?

​Så kontakt mig for mere information og få et godt tilbud, der passer til dine behov. Hos mig kan du altid være sikker på, at god service og høj kvalitet er i centrum til en rimelig pris.

Ring for mere information på telefon 23 67 08 74 eller skriv til e-mail laurids2010@live.dk.

​Samtaler er naturligvis uforpligtende – kontakt mig derfor allerede i dag for opsætning af tapet, fotostater eller pudsning af vægge og lofter.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine oplysninger,
​så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Nicholai Abrahamsen

★★★★★

Leonaora Langkjær

★★★★★

VI maler lejligheder i københavn

★★★★★

Rikke

Malermester Laurids Vestergaard

Malerarbejde

Malerarbejde for erhverv

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 5 anmeldelser fra Facebook og Google