Malerfirma med solid baggrund og høj professionalisme

Malermester Laurids Vestergaard er et malerfirma bestående af én mand, der udfører maleropgaver i god kvalitet, til rimelige priser.


​Jeg er maleruddannet i 1980, og gennem mit kendskab til behandling og udførelse af diverse malerteknikker, gamle som nye, sørger jeg for at levere ordentligt og redeligt malerarbejde af høj kvalitet.

Jeg har tidligere arbejdet som spjældmand i et stort malerfirma i Aarhus. I dag udfører jeg kvalitetssikrede malerløsninger til både private, erhverv og institutioner i Aarhus, Randers og Silkeborg.

Maling af flyttelejligheder og maling udendørs

Jeg tilbyder alt malerarbejde, både ude og inde, hvilket gør, at jeg som maler kan løse de fleste opgaver for dig.

​Jeg er især specialiseret i flyttelejligheder, hvor der oftest er brug for en opfriskning af vægge, døre, lofter, radiatorer, karme og vinduer.

​Til denne slags opgaver benyttes som standard Beck og Jørgensen maling, men dette kan nemt ændres og tilpasses dit eller udlejers ønske, hvis der foretrækkes et andet produkt.


​Det er altid muligt at få en god pris på flyttelejligheder, der, alt efter lejlighedens stand, har en startpris på 10.885 kr. inkl. moms.

​Prisen inkluderer desuden også afdækning og materialer. Kontakt derfor endelig mit malerfirma, når du skal flytte fra lejligheden eller anden bolig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine oplysninger,

​så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalentreprise hos mit malerfirma

Jeg har et omfattende netværk af håndværkere og kan derfor tilbyde totalentreprise, der ligeledes indebærer tømrer, vvs, murer, gulvmand og elektriker.

​På denne måde kan du slippe for at indhente mange forskellige tilbud og planlægning, og blot lade mit malerfirma stå for hele processen.

Kvalitetssikret malerfirma med kunden i centrum

I mit malerfirma lægges der stor vægt på kvalitet samt kundeservice, med en bevidsthed omkring, at gode kunderelationer bygges på tillid og ærlighed.

​​Materialerne, der benyttes til diverse maleropgaver, leveres kun af leverandører, der udbyder produkter, der overholder krav til miljø og indeklima. Herudover skal kvaliteten naturligvis være i top.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

​Hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for at få udført professionelt og kvalitetssikret malerarbejde til rimelige priser, så kontakt mit malerfirma for et uforpligtende møde, hvor du kan få flere informationer og i samarbejde med mig, få udarbejdet et godt tilbud, der passer dine behov.

Jeg kan kontaktes på telefon 23 67 08 74 eller e-mail Laurids2010@live.dk.

Følg med på Facebook

Find mine kontaktoplysninger herunder

Laurids Vestergaard

Haslevangsvej 74

8210 Aarhus V

CVR: 19493148

Kontakt os

Telefon: 23 67 08 74

E-mail: laurids2010@live.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.