Opsætning af stuk giver personlighed til boligen

Opsætning af stuk skaber en helt ny stemning i boligen. Malermester Laurids Vestergaard tilbyder stukopsætning i både Aarhus, Risskov, Højbjerg, samt de omkringliggende byer, til en rimelig pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Stukloft er i de seneste år blevet meget populært, da det giver et elegant udtryk, som du bestemt ikke vil fortryde.​

Utallige muligheder for opsætning af stuk

Hos Malermester Laurids Vestergaard er der utallige muligheder for opsætning af stukloft. Dette skyldes blandt andet, at stuklister leveres i både kunststof, gips og med andre materialer som flamingo og plast.

​Fordelen ved et stukloft i kunststof er, at det er billigere at sætte op samtidig med, at det kan give sig, hvis der er skævheder eller lignende.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine oplysninger,

​så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gør dig selv en tjeneste og lad maleren udføre arbejdet

Det skal være nemt og billigt at opsætte et stukloft, og derfor vælger mange at udføre arbejdet selv. Der findes dog en lang række fordele ved at lade en professionel om at udføre opsætning af stuk og stuklister. 

For det første viser det sig i langt de fleste tilfælde, at resultatet bliver pænere og holder længere, når en professionel opsætter stukloftet.

Derudover går arbejdet også langt hurtigere, når det udføres af en specialiseret håndværker samtidig med, at produkterne der anvendes er i en fremragende kvalitet.

Malermester Laurids Vestergaard tilbyder desuden reparation af stukloft, så du kan få ordnet de gamle stuklister og gjort stukloftet pænt igen.

Det skaber tryghed, at du ligeledes med en god kunderelation kan sikre dig, at du senere har mulighed for at få repareret dit stukloft ved samme malerfirma, som foretog opsætning af stuk, i første omgang.​

Kontakt mig og hør mere om stuklofter

Er du interesseret i at gøre boligen mere personlig med et stukloft? Eller er du blot interesseret i, at få repareret de gamle stuklister? Så kontakt mig og få nærmere information om dine muligheder samt et godt og uforpligtende tilbud.

Hør nærmere om opsætning af stuk og renovering af stuklofter på telefon 23 67 08 74 eller e-mail Laurids2010@live.dk.​

Følg med på Facebook

Find mine kontaktoplysninger herunder

Laurids Vestergaard

Haslevangsvej 74

8210 Aarhus V

CVR: 19493148

Kontakt os

Telefon: 23 67 08 74

E-mail: laurids2010@live.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.