Maling af flyttelejlighed til en god pris​

Står du og skal fraflytte en lejlighed? Så kommer jeg gerne og maler den for dig. Hos Laurids Vestergaard har jeg mere end 20 års erfaring med maling af flyttelejlighed, og derfor hjælper jeg også gerne dig.

Jeg står primært til rådighed i Aarhus, Risskov og Højbjerg, men kommer også gerne i de omkringliggende områder til Aarhus.

Skal du aflevere din fraflytningslejlighed nymalet, men synes du, det er en omfattende og tidskrævende opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig for hjælp. Jeg hjælper også gerne boligselskaber med at male flyttelejligheder.

Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for professionel hjælp til maling af flyttelejlighed.​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine oplysninger,

​så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg tilbyder maling af flyttelejlighed hos private og erhverv

Jeg står til rådighed hos både private kunder og erhvervskunder, hvor jeg løser store såvel som små maleropgaver. Når du samarbejder med mig, kan du forvente, at arbejdet er grundigt og effektivt udført.​

Jeg garanterer derudover resultater af høj kvalitet og er medlem af både Danske Malermester og Århus Malerlaug.

Jeg lægger vægt på at have gode kunderelationer, hvilket jeg bl.a. sikrer ved at have en tæt dialog med hver enkelt kunde. Jeg leverer desuden altid til den aftalte tid, da jeg ved, hvor vigtigt det er, at lejligheden er klar til tiden, så der kan flytte nye beboere ind.

Kontakt mig for at høre nærmere

Skal jeg udføre en ordentlig og redelig maling af flyttelejlighed for dig, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag. Jeg står klar til at hjælpe enhver kunde.

Kontakt mig på telefon 23 67 08 74 eller e-mail laurids2010@live.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.​

Følg med på Facebook

Find mine kontaktoplysninger herunder

Laurids Vestergaard

Haslevangsvej 74

8210 Aarhus V

CVR: 19493148

Kontakt os

Telefon: 23 67 08 74

E-mail: laurids2010@live.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.